ACTUALIZARE: „Este intervenția CNADR-ului pentru că este pe «proprietatea» lor. Noi doar am făcut solicitări pentru intervenție, iar ei au venit. Lucrările vizează asfaltarea întregii intersecții. Ca timp de lucru, astăzi ar trebui să fie gata”, a precizat Nicolae Sălăgean, primarul orașului Bicaz. (M.T.)

*****

ŞTIRE INIŢIALĂ: La intersecția din centrul orașului Bicaz, circulația rutieră este restricționată. Miercuri, 8 iunie, mai mulți muncitori turnau asfalt în fața sediului primăriei, în zona trecerii de pietoni. De asemenea, pe direcția DN 12 C (drumul care duce spre Tașca) s-a rașchetat o porțiune din drum, ce urmează a fi acoperită cu covor asfaltic. Fotografii:

Până la ora 10:00, niciun reprezentant al Primăriei Bicaz nu ne-a răspuns la telefon, pentru a ne lămuri ce e cu aceste lucrări, de altfel, binevenite. De la Secția Drumuri Naționale Neamț, persoana care a răspuns la telefon și nu s-a prezentat, pe lângă faptul că ne-a făcut trimitere, pentru informații, la Primăria Bicaz, nu a știu să ne spună ce despre ce este vorba cu lucrările de intervenție de la Bicaz. Vom reveni cu amănunte. (M.T.)

Articolul precedentACTUALIZARE Percheziţii la evazionişti * Cinci persoane aduse la audieri
Articolul următorEchipamente electrice după “practica inginerească UE”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.