Ciprian Ioan Cozma a promovat concursul pentru şefia Poliţiei Târgu Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAstăzi, 21 ianuarie, de la ora 11,15, a avut loc, la sediul IPJ Neamţ, concursul pentru şefia Poliţiei Oraşului Târgu Neamţ. Potrivit unor surse demne de încredere, din cei trei candidaţi înscrişi, comisarul şef Ciprian Ioan Cozma a promovat concursul, obţinând nota cea mai mare – 8,13. Rezultatul oficial va fi afişat, pe site-ul IPJ Neamţ, cel târziu la ora 16,00.

Ioan Ciprian Cozma a fost împuternicit pe această funcţie din 11 noiembrie 2021. În perioada mai – noiembrie 2021 a fost şeful Secţiei de Poliţie Crăcăoani, iar din 1998, când a absolvit academia, a lucrat în Serviciul de Investigaţii Criminale Economice.

Concursul de astăzi a constat într-un interviu cu subiecte specifice activităţii de poliţie, iar tematica a cuprins atribuțiile poliției române, drepturi și obligații ale polițiștilor investiți cu exercițiul autorității publice, funcţiile procesului managerial, planificarea managerială, conducerea subordonaţilor, controlul managerial, managementul luării deciziei, comunicarea în activitatea managerială etc.

Angela Croitoru

Articolul precedentCând vor avea românii cu Covid acces la favipiravir din farmacii
Articolul următorDouă femei rănite după o coliziune pe Axial