accident microbuzPatru persoane au fost grav rănite, în urma unui accident rutier produs, sâmbătă (24 octombrie) dimineață, la ieșirea din localitatea Orășeni Deal (Botoșani), conform Agerpres.

Accidentul a avut loc la intersecția dintre drumul județean Botoșani-Vorona și drumul județean Cristești-Curtești, ca urmare a neacordării de prioritate.

Din primele informații, șoferul unui autoturism Opel Astra, înmatriculat în Hunedoara, care circula dinspre Cristești spre Curtești, nu ar fi acordat prioritate unui microbuz care circula dinspre Botoșani spre Vorona, cele două autovehicule intrând în coliziune.

În urma impactului, două persoane din autoturism, un bărbat de pe scaunul din dreapta față și o femeie de pe bancheta din spate, au rămas încarcerate, având nevoie de intervenția lucrătorilor Inspectoratului pentru Situații de urgență pentru a fi scoase.

Bărbatul și femeia, dar și șoferii autoturismului și microbuzului au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Botoșani.

În microbuz nu se afla niciun pasager.

În aceeași intersecție, alte două persoane, soț și soție, au murit în urmă cu aproape șase luni, în urma unui accident similar. (ZCH NEWS)

Articolul precedentORA DE IARNĂ: Duminică – ziua cea mai lungă!
Articolul următorACTUALIZARE FC Ceahlăul – SC Bacău 2 – 3! REZULTATE COMPLETE CLASAMENT
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.