0:00

Ciocnire de taxiuri la Roman! Bilanţ: 3 răniți!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDouă taxiuri s-au ciocnit, în ziua de 20 octombrie, la intersecția străzilor Gheorghe Doja și Spiru Haret din Roman, după ce unul dintre șoferi (în vârstă de 64 de ani) nu i-a acordat prioritate celuilalt. Din impact, a rezultat rănirea șoferului grăbit, a celuilalt conducător auto, care are 33 de ani, și a clientei din a doua mașină – o femeie de 27 de ani, care a suferit un traumatism cranio-cerebral cu hematom frontal. Ambii șoferi au fost diagnosticaţi cu politraumatism.

Un alt accident, produs în aceeași zi, a avut loc la Văratec, unde un șofer de 80 de ani a adormit la volan, pur și simplu, iar mașina sa a ieșit de pe carosabil. Bătrânul a suferit un traumatism sever la coloana lombară și a fost transportat la un spital din Iași.

Un alt bătrân, de 70 de ani, a fost rănit ușor la Bicaz Chei, în timp ce traversa neregulamentar strada și a fost acroșat de o mașină, condusă de un șofer de 40 de ani din Satu Mare. Victima consumase alcool și a refuzat transportul la spital.

Ziua s-a încheiat cu un accident la Vânători-Neamţ, unde o femeie de 36 de ani a încercat să evite un obstacol, a pierdut controlul volanului și mașina ei s-a oprit într-un stâlp de electricitate. Lovită la cap, conducătoarea auto a fost dusă inițial la Spitalul Târgu Neamț, după care a fost transferată la Spitalul Județean Neamț. (C.M.)

Articolul precedentDGASPC Neamț, premiu la o conferință internațională
Articolul următorParlamentare 2016: Numai 8 sunt norocoși la PSD Neamț!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.