Cine vine în locul lui ”Magiun”?, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Marin Barbu a anunțat pentru marţi o conferință de presă în care își va lua ”La revedere” oficial de la reprezentanții presei și de la suporteri. „Magiun” lasă în urmă un mandat ”scurt” la Ceahlăul. Întrebarea e ”Cine va prelua echipa?”. Cristi Pustai cel care a pregătit anul trecut echipa Pandurii în  primele 29 de etape, și care, la un moment dat s-a aflat pe lista Ceahlăului, după demiterea lui Costel Ilie, a comentat lipsa de răbdare a președinților de cluburi: “În fotbalul românesc nu există seriozitate, nu există răbdare… astea vin şi din starea de stres pe care o traversează întreaga naţiune. Antrenorii doresc să preia o echipă chiar şi din mers din dorinţa de a munci. Personal îmi doresc o echipă bună din Liga I şi aş prefera să o preiau în intersezon”.

Gigi Mulțescu, fost tehnician al Ceahlăului, îndepărtat de la echipă în urmă cu câteva sezoane, tocmai când începuse să redreseze formația nemțeană, spune că în momentul de față ar prelua orice echipă din prima ligă. “Pentru mine nu contează când preiau o echipă şi nici dacă aceasta este de top. Eu le-am luat pe Petrolul şi pe Astra când nu aveau pretenţii şi au ajuns echipe de top. Contează să fie nişte echipe cu conducători care să nu se bage peste mine în alcătuirea echipei şi să asigure condiţii financiare bune pentru jucători”.

Liviu Ciobotariu a părăsit Vasluiul pentru ultimele 6 etape şi a primit imediat o ofertă pe care a refuzat-o, de la Ceahlăul: “În fotbalul actual nu mai există răbdare, este presiunea rezultatului. Astfel apar desele schimbări de antrenori”. (C. SOROCEANU)

Articolul precedentBanner de protest la Baza Hipică
Articolul următorSportul nemțean în presă și arhive

1 COMENTARIU

  1. Cum cine vine? Costel Enache reloaded! Macar el pune toata echipa in propriul careu si nu ne facem de ras, pierdem la maxim 2 goluri diferenta!!! Obiectiv indeplinit! Va fi un ultim sezon de circ maxim la clubul de fotbal Ceahlaul Piatra Neamt!

Comments are closed.