reclama autocenter

În martie sau la începutul lunii aprilie, sunt programate alegeri pentru funcția de președinte al organizației PNL Târgu-Neamț. Actualul preşedinte (şi șef al Ocolului Silvic din urbe), Traian Humulescu, spune că a decis să renunțe la funcție.

“Probabil, luna aceasta sau luna viitoare, vor avea loc alegeri în cadrul organizației PNL Târgu-Neamț și se vor alege noul președinte și noul birou politic. E timpul să las pe alții mai tineri să vină cu forțe prospete în partid. PNL Târgu-Neamț a dat un viceprimar și mai mulți consilieri locali, în timpul mandatului meu de președinte, plus rezultate notabile la mai multe alegeri locale, parlamentare și prezidențiale. Nu voi veni cu nicio propunere la funcția de președinte. Se vor face propuneri și se vor stabili candidații de comun acord, în cadrul Biroului Politic și se va supune la vot. Sunt destui lideri în organizație care merită să candideze, cum ar fi Andrei Aciocârlănoae, Daniel Cozma, Mihai Stoica, Maria Vrînceanu sau Costel Iliescu. Am înțeles că domnii Doinel Boca și Daniel Turluianu nu doresc să candideze”, a declarat Humulescu.

Contactat telefonic, consilierul județean Mihai Stoica a negat orice candidatură: “Exclus. Nu voi candida la funcția de președinte PNL Târgu-Neamț. Nu mă interesează”.

Daniel Cozma consilier local: “Deocamdată, nu vă pot spune de vreo candidatură. Nu pot spune nimic până nu va avea loc o ședință a Biroului Politic. Important este să fim uniți și să reorganizăm partidul. Din ce știu sunt mai mulți doritori la această funcție. Să fie cât mai mulți, pentru că e ceva democratic”.

Consilierul local Andrei Aciocârlănoae nu a putut fi contactat, fiind plecat din zonă. Dar am discutat cu tatăl său, Aurel Aciocârlănoae, fost consilier local și l-am întrebat dacă l-ar sfătui sau nu pe fiul său să candideze la funcția de președinte: “Deocamdată, nu am nicio opțiune legată de acest aspect”.

Consilierii locali PNL, Maria Vrînceanu și Constantin Iliescu, nu au putut fi contactați pentru a ne oferi un punct de vedere. (C.T. STURZU)

Articolul precedentPrimarii de pe Valea Muntelui trebuie să mobilizeze oamenii pentru curăţenie
Articolul următorANM: Vineri – ploi, sâmbătă – ninsori şi vânt puternic!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Lasati orgoliile ! E singura sansa ca PNL-ul sa fie din nou un oartid de actiune.A decazut deajuns de mult in ultimii ani! Ori il ridicati,ori il ingropato…Totul depinde de voi,de lideri

Comments are closed.