pietricica turism

O fată de 16 ani a plecat de bună voie din centrul „Ion Creangă” Piatra Neamț, ce aparține de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Neamț. Plecarea fetei în ziua de 27 iulie 2019, la ora 10.30, a fost anunțată poliției la jumătatea de oră. Între timp, tânăra nu s-a întors în centru și poliția face astăzi, 31 iulie 2019, apel la oricine a văzut-o sau are informații care pot ajuta la găsirea fetei.

Rachieru Elena Loredana

„Polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra Neamț caută o minoră, de 16 ani, care a părăsit Complexul de servicii ’’Ion Creangă’’ din Piatra Neamț și nu a mai revenit. La data de 27 iulie a.c., în jurul orei 11.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra Neamț au fost sesizaţi de către o femeie, de 32 de ani, despre faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 10.30, RACHIERU ELENA LOREDANA, de 16 ani, a părăsit voluntar Complexul de servicii ’’Ion Creangă’’ din Piatra Neamț, unde aceasta era instituţionalizată. Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112”, se precizează în comunicatul de presă al IPJ Neamț.

Semnalmente: înălțime – 1,60 m, greutate – 52 de kilograme, păr blond, ochi albaștri.

La momentul dispariției, minora era îmbrăcată cu un tricou crem și blugi albaștri.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Piatra Neamț și în localitățile limitrofe, în vederea depistării acesteia.