pietricica turism

Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Neamţ a decis ca, în sezonul 2019/2020, să se organizeze doar Liga a IV-a. Se pune astfel capăt discuţiilor sterile din ultimele săptămâni, similare celor din iulie-august 2018, pentru a atrage cât mai multe echipe în eşalonul superior.

“Comitetul de Urgență al AJF Neamț a decis, în urma discuțiilor purtate cu reprezentanții echipelor de Liga 5 prezenți la întâlnirea din data de 26.07.2019, ca în sezonul 2019-2020 să se desfășoare doar campionatul Ligii 4 la seniori. Echipele care se vor înscrie pentru a evolua în ediția 2019-2020 a Ligii 4 vor fi împărțite în două serii geografice, urmând că după disputarea partidelor din sezonul regulat să se joace și play-off”, se precizează într-un comunicat de presă.

Aceeaşi sursă mai anunţă că înscrierile se pot face începând de astăzi, 31 iulie, urmând ca, pe 20 august, să se poată anunța programul fiecărei etape din sezonul regulat.

Din ce se cunoaşte la acest moment, în prima serie ar putea fi formaţiile Bradu Borca, Speranţa Răuceşti, Energia Pângăraţi, Bravo Bodeşti, Vulturul Costişa, Zorile Urecheni, Ozana Timişeşti, Voinţa Dochia, Stejarul Ţibucani, Viitorul Podoleni, ASF Girov, Flacăra Brusturi şi AS Grumăzeşti. În seria romaşcană ar putea activa Victoria Horia, Moldova Cordun, Voinţa Valea Ursului, Arsenal Văleni, Voinţa Bozieni, Unirea Tămăşeni, WST Oniceni, Stejarul Stăniţa, Siretul Doljeşti, Moldova II Cordun şi Voinţa Ion Creangă. (M. CONSTANTINESCU)