0:00

Șapte persoane au fost găsite muncind fără acte, la cinci firme din Neamț. Inspectorii de muncă au dat amenzi totale de 140.000 lei celor cinci societăți care nu au încheiat contracte de muncă individuale lucrătorilor.

Cinci firme amendate cu 140.000 lei pentru muncă la negru, ZCH NEWS - sursa ta de informații„În luna iulie 2018, inspectorii de muncă au controlat 122 agenți economici și au aplicat 7 amenzi în cuantum de 143.000 lei, din care cinci angajatori au fost sancționați pentru că nu au încheiat forme legale de angajare la 7 persoane depistate în cursul controalelor”, a declarat, la conferința de presă lunară, Nicolae Hârlea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Neamț.

Cinci firme amendate cu 140.000 lei pentru muncă la negru, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAlte 104 firme au fost verificate, luna trecută, în ce privește respectarea normelor de protecția muncii. Două firme au fost amendate cu 8.000 lei în total și 81 de firme au primit avertismente pentru neregulile constatate. (C.I.)

Articolul precedentBravo Bodeşti, premiată de primărie pentru câştigarea Ligii a V-a
Articolul următorACTUALIZARE FOTO Amenințare falsă cu bombă la Târgu Neamț
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.