Etapa județeană a concursului de chimie „Petru Poni” pentru liceenii de la filiera tehnologică s-a desfășurat sâmbătă, 28 aprilie, la Colegiul Tehnic „Gheorghe Cartianu” Piatra Neamț. Au participat 27 de elevi din clasele IX-XII și 32 cadre didactice cu responsabilități în comisia de organizare și desfășurare a concursului, cu atribuții de profesori asistenți și evaluatori.

Cinci elevi calificați la concursul național de chimie „Petru Poni”, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCinci elevi au obținut cele mai bune rezultate și vor participa la faza națională, ce va avea loc în perioada 10-13 mai, la Bacău. Lotul care va reprezenta județul la acest concurs este format din: Emanuel Iosif Ghiuzan, clasa a IX-a la Liceul Tehnologic „Vasile Sav” Roman, pregătit de prof. Liliana Aniței; Daniel Gabriel Ciocan, clasa a X-a la Liceul Tehnologic „Vasile Sav” Roman, pregătit de prof. Paula Leancă; Andreea Diana Pușcașu, clasa a X-a la Liceul Tehnologic „Vasile Sav” Roman, pregătită de prof. Paula Leancă; Laura Cristina Petrișor, clasa a X-a la Colegiul Tehnic „Petru Poni” Roman, pregătită de prof. Maria Rusu; Vasilica Sorina Nechita, clasa a XII-a la Colegiul Tehnic „Gheorghe Cartianu” Piatra Neamț, pregătită de prof. Camelia Andriescu. (C.I.)

Articolul precedentCUPA ROMÂNIEI CSM Ceahlăul, Cimentul şi Victoria continuă cursa! Energia Pângăraţi, performera rundei!
Articolul următorArgint și mențiune la Olimpiada Națională de Pedagogie-Psihologie
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.