0:00

La trei ani distanță de la un conflict între două familii care se războiesc pentru o suprafață de teren, unul dintre cei implicați a fost condamnat de magistrații Tribunalului Neamț la 5 ani de închisoare. Bărbatul din Bicaz Chei a fost găsit vinovat de săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor, după ce și-a lovit cumnata cu lopata în cap.

Cinci ani de închisoare pentru o lovitură cu lopata, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiEl trebuie să achite despăgubiri care depășesc 50.000 de lei. Partea cea mai mare, 35.000 de lei, reprezintă daune către cumnată. Restul sunt cheltuieli de judecată și contravaloarea îngrijirilor medicale. Decizia instanței de fond nu este definitivă și poate fi contestată la Curtea de Apel Bacău.

Agresiunea a avut loc pe 25 februarie 2020, pe o pășune din localitatea menționată. Femeia a suferit un traumatism cranio-cerebral, fractură craniană cu înfundare, dar și alte leziuni, pentru care s-a impus intervenție chirurgicală. S-a apreciat că pentru vindecare au fost necasare 60-70 de zile de îngrijiri medicale. (G.S.)

Articolul precedentNemțeni încarcerați pentru hoții în străinătate
Articolul următorJocurile de casino cu cea mai mare probabilitate matematică de câștig
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.