pietricica turism

Fotbaliștii de la Cimentul Bicaz (Liga a IV-a) continuă să încânte. După ce au câștigat etapa județeană a Cupei României, ei s-au calificat și în faza secundă a etapei naționale a acestei competiții. Jucătorii antrenorului Cristian Luca au învins aseară (9 august), pe teren propriu, cu 2-0 (1-0) gruparea băcăuană Viitorul Curița și vor primi vizita unei formații de Liga a III-a în runda următoare a întrecerilor (23 august). Ambele goluri au fost marcate de jucătorul Dan Nedelcu în minutele 42 și 85.

”Viitorul Curița a câștigat cupa și campionatul județului Bacău și a mers și la barajul de promovare în Liga a III-a. Consider că rezultatul este unul just pentru că am avut ocazii mai multe, mai clare decât adversarii. Am întâlnit o echipă arțăgoasă care joacă frumos, simplu, aleargă foarte mult, dar am reușit să fructificăm două din numeroasele ocazii pe care le-am avut și am câștigat pe merit. Orice rezultat ar fi fost astăzi era un câștig pentru noi, o experiență în plus”, a spus antrenorul Cristian Luca.

Cimentul Bicaz: Spiridon-Pașcu, Zaiț, Morțun (cpt.), Avram, Bordeanu, Bălăjel, Pîntea, Apreutesei (Patrichi), Constantinescu (Bîrsanu), Nedelcu.

Duminică, 13 august, Cimentul Bicaz și ACS Enadani Poiana Teiului dispută meciul din cadrul Supercupei ”Adrian Popa”. Partida are loc, de la ora 11, pe Stadionul din Bicaz. ”Am văzut un pic care este nivelul nostru înainte de Supercupă și sperăm să câștigăm și acest trofeu mai ales că jucăm la Bicaz. Încă mai suferim la construcția jocului și la pregătirea fizică”, a declarat Cristian Luca. (Ana MOISE)