0:00

Consilierii locali din Piatra Neamț, care provin din PDL, și-au desemnat „alesul” pentru a spune cu voce tare, într-o conferință de presă a ACL, organizată ieri, la sediul PNL, că îl susțin pe Klaus Iohannis. Viceprimarul Dragoș Chitic, cel mandatat pentru a transmite mesajul foștilor pedeliști, a precizat că va fi alături de orice echipă care va avea nevoie de el, care va reprezenta o formațiune democratică ce susține dreapta.

„Mulțumesc colegilor de la ACL pentru faptul că pot să fiu astăzi prezent aici. Este o explicație foarte simplă, ne dorim o echipă unită. O dreaptă unită, care să aibă un singur scop: câștigarea alegerilor prezidențiale de către candidatul dreptei Klaus Iohannis. În această conferință de presă nu voi expune doar un punct de vedere personal ci și un punct de vedere al echipei formate din grupul consilierilor locali, independenți în acest moment, proveniți din PDL, grup cu care m-am consultat și care m-a mandatat să transmit acest mesaj: grupul de independenți ai Consiliului Local, proveniți din PDL, va susține candidatul dreptei la președinție, va susține cea mai bună soluție pentru România – Klaus Iohannis. Îndemn pe toată lumea să iasă la vot pentru ca rezultatul alegerilor să fie cât mai reprezentativ pentru președintele care va rezulta în urma acestui vot. Îi așteptăm pe toți la vot și voi fi alături de orice echipă, care va avea nevoie de mine, care va reprezenta o formațiune democratică și care va susține împreună cu mine dreapta”, a spus viceprimarul independent Chitic. Dincolo de mesajul transmis, se pare că PNL sau ce va rezulta din ACL după alegeri, are candidat pentru Primăria Piatra Neamț. (M.T.)

Articolul precedentDialog cu Sorin Predescu, directorul Direcţiei de Cultură şi Patrimoniu Naţional Neamţ
Articolul următorDoi medici au murit în accident, în curba de la Feleşti

1 COMENTARIU

  1. Nu,Pinalti are candidat!Daca si Chitic a ajuns mare politician…Sa inteleg ca PNL va acoperi toate smecheriile imobiliare facute de Pinalti si altii?

Comentariile sunt închise.