0:00

Chiriaș de 19 ani și-a prădat gazda: telefon, bicicletă și mulți bani, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiO femeie de 51 de ani, din localitatea Tupilați, a rămas fără o sumă importantă de bani și mai multe bunuri, paguba cifrându-se la aproximativ 40.000 de lei. Oamenii legii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare au fost sesizați pe 4 aprilie. Cercetările ulterioare au dus la identificarea hoțului, un tânăr pe care femeia se oferise să-l ia în gazdă.

„Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit că, în data de 4 aprilie a.c., în jurul orei 10.30, un tânăr de 19 ani, din Iași, care era găzduit în locuința femeii, ar fi profitat de neatenția acesteia și ar fi sustras un portofel în care se afla suma de 30.000 de lei”, conform IPJ Neamț.

Tânărul nu a luat doar banii, ci și un telefon mobil, precum și o bicicletă cu care a plecat de la locuința gazdei. Pe 5 aprilie, în jurul orei 00:30 suspectul a fost identificat pe raza localității Gherăești. Avea la el 15.985 de lei, 170 de euro, precum și alte  bunuri despre care a susținut că le-ar fi cumpărat din municipiul Pașcani, pentru uz personal, folosindu-se de banii sustrași în ziua anterioară, de la locuința femeii din Tupilați. În urma administrării materialului probator, suspectul a fost reținut pentru 24 de ore,  fiind cercetat pentru comiterea infracțiunii de furt.

(G.S.)

Articolul precedentA murit arhidiaconul Lavrentie Țurcanu de la Mânăstirea Neamț
Articolul următorNeamț. Trei arestări în cazul „măicuțelor virale”
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.