„Chestia” PSD-PMP se-mpiedică (ne)sportiv!, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Chestia” PSD-PMP de la Neamţ (noi i-am spune alianţă, dar s-a precizat că nu este aşa ceva!) pare a fi în mare pericol, din cauza unui proiect de hotărâre, cu iz sportiv, promovat în Consiliul Local Piatra Neamţ. HCL-ul iniţiat de Victor Marghidan, consilier local PSD, propune restricționarea accesului gratuit în Sala Polivalentă din Piatra Neamț pentru anumite cluburi sportive (unele dintre ele cu datorii la Primărie și societățile ei). Iniţiativa a generat o reacție a șefului PMP Neamt, Laurențiu Dulamă.

Mișcarea Populară este singurul partid care are trecut în statutul și în programul său faptul că sprijină sportul și mișcarea sportivă. În aceste condiții, consilierii locali PMP nu vor vota proiectul de pe ordinea de zi de azi de la Consiliul Local. Nu vom cădea în această capcană electorală și credem că toate cluburile din Piatra Neamț trebuie ajutate de comunitatea locală. Este de datoria noastră, a oamenilor politici să ajutăm acest domeniu care este și așa vitregit, nu să punem piedici. De aceea nu vom vota acel proiect al PSD care este susținut și de ALDE. Considerăm că este un proiect prin care se produc discriminări și un tratament inechitabil”, a declarat Laurenţiu Dulamă.

Dacă PMP nu votează proiectul, aşa cum anunţă, HCL-ul nu are nici o șansă să fie aprobat. Este un prim semn că desfășurarea campaniei electorale pune la grea încercare o „alianță” fragilă, aducând probabil lucrurile mult mai aproape de viziunea „şefului cel mare” („Vreau să vă spun referitor la alianţe că PSD nu poate fi un partener al nostru” – Traian Băsescu). (ZCH NEWS)

Articolul precedentRecomandări pentru o iarnă fără incendii
Articolul următor„Tigrul din orașul nostru”, prima producție a Teatrului „Matei Vișniec” Suceava
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Rasul lumii ,,dragi nemteni,, unul era cu jos Basescu, celalalt cu lasa-l sus ! Uitati-va ce pereche fac, desigurrr, pt. binele nostru pe principiul, sa iasa la vot si le papam tot !

Comments are closed.