Cetatea Tg NeamtEchipă de tradiţie în Liga a III-a, Cetatea Târgu Neamţ nu va putea termina campionatul actual în seria I. Cauza o reprezintă lipsa banilor, deşi echipa a primit de-a lungul timpului sprijinul autorităţilor locale şi chiar al Consiliului Judeţean Neamţ. Jucătorii sunt neplătiţi de la începutul campionatului, iar antrenorii şi jucătorii ce au părăsit echipa și au depus memorii la FRF reclamând restanţe contractuale. Au urmat și sancţiuni drastice suportate de Cetatea Târgu Neamţ.

Ultima sancţiune a FRF constă în penalizarea cu două puncte în clasamentul seriei I din Liga a 3-a. Acestea se adaugă la celelalte şase şterse în pauza competiţională dintre turul şi returul actualei ediţii de campionat. Decizia a fost anunţată în urma şedintei Comisiei de Disciplină şi Etică a FRF din data de 27 ianuarie 2016. Daca s-ar mai pune problema ca Cetatea să joace în returul actualei ediţii de campionat, ar porni la drum cu doar 5 puncte, din totalul celor 13 acumulate pe teren. Mai rămâne de văzut cu cine se va intra pe teren, majoritatea jucătorilor părăsind echipa. Antrenorul Valentin Avadanei a fost deja anuntat ca secund al lui Lidi Chertic la echipa de juniori A a FC Ceahlaului, care evoluează în Liga Elitelor, iar multi dintre fotbalisti şi-au găsit deja echipe în pauza de iarnă.

Primarul Daniel Harpa este nemulţumit de managementul diriguitorilor clubului Cetatea Târgu Neamţ şi a declarat că nu va mai aloca sume pentru echipă de la bugetul locul. În locul echipei ce în sezonul trecut îşi propusese promovarea în liga secundă, încheind chiar un parteneriat cu CSMS Iaşi, primarul oraşului Târgu Neamţ spune că va înscrie în campionatul Ligii a 4-a o echipă de juniori de la CSS Târgu Neamţ.

Mihai STOIAN

Articolul precedent   Nemțeni, votați fericiți: după campania electorală se mărește prețul la apă!
Articolul următorVeste cruntă pentru 46 de familii din Neamț: copii bolnavi de cancer
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Au distrus-o si pe asta, dupa ce au inghitit peste 20 miliarde in 3 ani.
    Rusine primariei, eurosal si ala care vinde instalatii de craciun din p nt.
    Dar cine sa-i ia la intrebari? Prefectul Ion?

Comments are closed.