0:00

Cereri la primul termen în apelul lui Ionel Arsene de la Brașov, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCurtea de Apel Brașov și-a luat un răgaz de o săptămână pentru a decide dacă admite probele cerute la primul termen în procesul în care Ionel Arsene contestă cei 8 ani și 4 luni de închisoare cu executare pentru trei fapte de corupție. Completul format din doi judecători brașoveni, potrivit presei centrale, va decide pe 29 septembrie și asupra excepției de neconstituționalitate ridicată astăzi. Procesul pe fond va continua la termenul din 14 octombrie.

Sentința de 8 ani și 4 luni cu executare a fost dată de Tribunalul Bacău, unde a decis Înalta Curte de Casație și Justiție să mute procesul pornit de DNA împotriva lui Ionel Arsene, la solicitarea acestuia. Anchetatorii au instrumentat trei dosare, reunite mai apoi, privind presupuse fapte de corupție de care este acuzat Ionel Arsene, acum președintele CJ Neamț, fapte ce ar fi fost comise în perioada 2013-2015 (mai multe detalii aici ).

C.I.

Articolul precedentBărbat din Piatra-Neamț înecat în Bistrița
Articolul următorCând Ministrul Educației învață ceva de la elevi: dublarea decontării navetei elevilor și cumulul cu bursa socială