pietricica turism

Batalionul 634 Infanterie “Petrodava” va onora Ziua Naţională a României, vineri, 1 decembrie, de la ora 12:00, în Piaţa Ştefan cel Mare din Piatra Neamţ, organizând un ceremonial militar, urmat de defilare cu trupe şi tehnică.

“Anul acesta se împlinesc 99 de ani de la unirea Basarabiei, Bucovinei şi Transilvaniei cu România, prin aceasta încheindu-se procesul de eliberare a românilor aflaţi sub stăpânire străină”, a precizat plt. adj. principal Vasile Vânău, şeful Cercului Militar Piatra Neamţ şi ofiţer de relaţii publice al Garnizoanei Piatra Neamţ.

Din grupul de defilare fac parte Drapelele de Luptă şi militari din cadrul Batalionului 634 Infanterie “Petrodava” Piatra Neamţ, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamţ, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ şi tehnică militară/autospeciale aparţinând Batalionului 634 Infanterie “Petrodava”, Inspectoratului de Jandarmi, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Direcţiei Judeţene de Informaţii Neamţ a Serviciului Român de Informaţii, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ şi Poliţiei Locale Piatra Neamţ. (ZCH NEWS)