Cercetată pentru că a aruncat copilul nou-născut în WC!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiParchetul Iași a dispus, marţi, 17 mai, trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a unei femei acuzate că şi-a aruncat copilul nou-născut în WC, potrivit unui comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Mihaela Gabriela Ţugui este cercetată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

„În noaptea de 31.03/ 01.04.2016, inculpata Țugui Mihaela Gabriela, neasistată, a dat naștere unui copil viu, de sex masculin, căruia nu i-a acordat niciun fel de îngrijire imediat după naștere, l-a pus într-o pungă din plastic și l-a aruncat în WC-ul din curtea locuinței martorului M.A. din municipiul Iași, astfel încât nou-născutul a decedat. Din cercetările efectuate în cursul urmăririi penale a rezultat că inculpata nu s-a prezentat la medic, pentru luarea în evidență și supravegherea evoluției sarcinii, iar după naștere nu a acordat primele îngrijiri nou-născutului, ci și-a mobilizat forțele pentru a ascunde faptul nașterii”, potrivit comunicatului citat.

Procurorii mai afirmă că Mihaela Gabriela Ţugui a comis fapta „cu discernământ, iar în momentul comiterii faptei nu prezenta o stare de tulburare psihică determinată de naștere”.

Dosarul a fost trimis, spre competentă soluționare, Tribunalului Iași. (ZCH NEWS)

Articolul precedentPoliţist acuzat că a lovit doi copii!
Articolul următorColegiul Naţional ”Petru Rareș” are un nou director
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.