O adolescentă a ajuns acasă duminică, 24 iunie, noaptea târziu (sau dimineața devreme), și i-a spus tatălui că a fost lovită de băiatul cu care a fost la discotecă și care ar fi vrut să profite de ea.

La ora 4.19, s-a înregistrat apelul făcut de tatăl fetei la 112, prin care a chemat ambulanța. ”Un echipaj cu asistent medical a preluat victima, de 16 ani, cu diagnostic tentativă de viol și traumatism cranio-facial prin agresiune, a fost predată la Pediatrie – Spitalul Orășenesc Târgu Neamț, de unde a fost transferată la UPU a Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț”, informează Serviciul de Ambulanță Neamț.

La UPU Piatra Neamț, fata a fost examinată și ”s-a constatat leziunea de la ceafă, s-au luat probe care se află în investigații medicale, a fost anunțată și poliția, care a venit la spital, nu s-a constatat vreo marcă traumatică la examinare, pacienta fiind externată”, potrivit dr. Daniela Burghelea, directorul medical al spitalului. Ulterior, tatăl fetei a făcut o plângere la poliție. ”În cauză, se fac cercetări pentru lovire și alte violențe”, a declarat agentul șef adjunct Robert Costân, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

Tot ieri, o femeie, în vârstă de 39 de ani, dintr-o comună apropiată de Târgu Neamț, a depus plângere pentru tentativă de viol. ”Se fac cercetări în acest moment, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Neamț”, a precizat Robert Costân. (C.I.)

Articolul precedentAi o pensiune? Iata cum sa o promovezi eficient!
Articolul următorInventarul accidentelor din weekend
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.