0:00

Centrul Militar Judeţean Neamţ informează că procesul de recrutare a rezerviştilor voluntari ai Armatei României se va desfăşura în perioada 02.04-08.06.2018.

Procedurile de recrutare se desfăşoară în baza Legii nr. 270/2015, privind Statutul rezerviştilor voluntari şi a Normelor metodologice de aplicare a acesteia.

Centrul Militar Judeţean Neamţ: continuă procesul de recrutare şi selecţie a rezerviştilor voluntari, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCandidaţii care au domiciliul în judeţul Neamţ se vor prezenta la sediul Centrului Militar Judeţean Neamţ pentru a completa o cerere, având asupra lor următoarele documente:

a) actul de identitate, în original şi în copie;

b) certificatul de cazier judiciar, eliberat cu maxim şase luni înainte de data depunerii;

c) acte de studii şi/sau alte documente care atestă alte competenţe dobândite în viaţa civilă, în original şi în copie;

d) permisul de conducere, în original şi în copie, dacă este cazul, pentru candidaţii fără pregătire militară, dacă îndeplinirea atribuţiilor postului pentru care candidează presupune conducerea tehnicii specifice;

e) livretul militar, în original şi în copie, dacă este cazul, numai pentru cei care deţin calitatea de rezervist.

Menţionăm că rezerviştii voluntari, recrutaţi în baza Legii nr. 270/2015, reprezintă o categorie de personal militar în rezervă, distinctă faţă de cea a personalului militar în activitate.

Centrul Militar Judeţean Neamţ: continuă procesul de recrutare şi selecţie a rezerviştilor voluntari, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiInformaţii referitoare despre conţinutul dosarului, numărul de locuri şi alte date necesare se pot obţine la sediul Centrului Militar Judeţean Neamţ, situat în strada Durăului, nr. 9, zilnic de luni până vineri între orele 08.00-16.00, telefon 0233/213473. (Centrul Militar Judeţean Neamţ)

Articolul precedentToți șefii de arme din Jandarmeria Română sunt la Piatra-Neamț
Articolul următorTereza Pîslaru , o handbalistă de top la “Campionii României în şcoală, liceu şi universitate”
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.