reclama autocenter

speranta 01

După aprobarea în Consiliul Local, proiectul ce prevedea înființarea unui Centru de Permanență în cartierul Speranța a și fost pus în aplicare.

Acesta va funcționa într-un spațiu al Centrului Social Speranța, cu o suprafață de circa 45 mp. Lucrările de igienizare și compartimentare a spațiului, precum și reparațiile la instalațiile sanitare au demarat încă de vineri dimineață, urmând ca acestea să fie finalizate în cel mai scurt timp posibil.

”Am făcut o ședință tehnică și am început deja să facem curățenie și să amenajăm spațiul destinat Centrului de Permanență. Am discutat și cu Poliția Locală, care va supraveghea zona, iar, în perioada imediat următoare, strângem documentația necesară pentru obținerea autorizațiilor de funcționare. În paralel, vom vedea ce medici și asistenți vor veni să asigure asistența medicală”, a precizat Aurelia Simionică, viceprimar al municipiului Piatra Neamț.

Direcția de Sănătate Publică Neamț anunţă că, din punct de vedere tehnic, eliberarea autorizației sanitare de funcționare nu pune probleme.

”Decizia aparține Primăriei, din punctul nostru de vedere amenajarea și eliberarea acreditărilor necesare nu durează foarte mult timp, mai ales că noi, DSP-ul suntem organ pur tehnic. Eu zic că centrul se va deschide într-o lună de zile”, a declarat dr. Dan Morenciu, director DSP Neamț.

Centrul din Speranța va funcționa după același program pe care îl au toate centrele de permanență din Neamț și va asigura asistență medicală de urgență pentru aproximativ 2.500 de locuitori ai cartierului. (I. CĂLIN)

Articolul precedentMonroy doar spectator
Articolul următorCUVÂNT DE ÎNVĂȚĂTURĂ SPIRITUALĂ AL ZILEI