0:00

Un bărbat care nu a putut accepta faptul că a fost părăsit de femeia pe care o iubea, a decis să o spioneze pentru a afla cum își petrece timpul fără el. A montat în mașina ei un dispozitiv de înregistrare, convins fiind că aceasta nu își va da seama ce se întâmplă. Doar că tânăra s-a prins de mișcarea ilegală și s-a oprit direct la anchetatori cărora le-a relatat suspiciunile.

Cel mai prost spion din Neamț – dovedit de fosta iubită, ZCH NEWS - sursa ta de informații
Sursa foto: smtsol.ro

Cercetările au stabilit că cei doi s-au despărțit în septembrie 2021, iar ulterior tânăra și-a dat seama că fostul iubit are cunoștință de convorbirile pe care le are în mașină. A depus o plângere penală, stabilindu-se ulterior că suspiciunile sunt fondate. În panoul de siguranțe al mașinii, anchetatorii au găsit doi conectori cu aspect artizanal orientați spre partea superioară a bordului. După demontarea grilei de dezaburire, a fost găsit un dispozitiv suspect, cu două microfoane și o antenă.

La finele anchetei bărbatul a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de violarea vieții private, iar în timpul procesului a recunoscut faptele în totalitate. Căința i-a adus reducerea pedepsei cu o treime, astfel că a fost condamnat la 9 luni de închisoare pentru care s-a dispus suspendarea sub supraveghe. El trebuie să presteze 30 de zile de muncă în folosul comunității la Primăria Grumăzești sau Primăria Vânători. Decizia instanței de fond nu este definitivă și chiar dacă nu a fost contestată de nici unul din cei doi foști iubiți, de calea de atac au uzat procurorii.

(G.S.)

Articolul precedentMara Calista, deputat PNL: Sprijin pentru tinerii din sistemul de protecție socială
Articolul următorMăsurile fiscale care intră în vigoare în luna lui Brumar
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.