reclama autocenter

Dacă vrei să creezi o impresie elegantă, masculină, ceasul potrivit este o parte la fel de importantă a look-ului, ca pantofii la modă sau o coafură bine aranjată. De asemenea, ceasul este un cadou ideal pentru absolvire, sau îți poate oferi încredere la primele interviuri de angajare.

De ce să cumpărați un ceas când puteți vedea imediat ora exactă pe telefonul vostru? Bineînțeles, acum mai puține persoane poartă ceasuri la încheietură decât în ​​urmă cu câteva decenii, dar oricine o face, știe că în acest fel este mai ușor să ieși în evidență din mulțime. Gândește-te doar, ce îți dă o senzație mai bună: dacă la o întâlnire importantă, un ceas elegant iese pur și simplu de sub mâneca jachetei tale sau dacă scotocești nervos în buzunare după telefon?

Am scris acest ghid pentru cei care sunt încă începători în lumea ceasurilor și nu știu ce să aleagă, sau pentru cei care vor să găsească cadoul perfect!

Aici, într-adevăr, dimensiunea contează!

Primul pas este întotdeauna diametrul încheieturii mâinii: dimensiunea ceasurilor trebuie aleasă în consecință. Deci, înainte de a alege, luați o bandă de măsură. Dacă circumferința încheieturii mâinii tale este între 14-18 cm, alege dintre carcase de ceas mai mici, cu lățime de 38-42 mm. Dacă este mai gros de 18 cm, preferați un ceas mai mare, mai robust, cu diametrul de peste 42 mm. Pe încheietura mâinii subțiri, ceasul prea mare este incomod, în timp ce pe brațul mai gros, ceasul minuscul dispare.

Eleganța mult râvnită poate fi distrusă de câteva lucruri, cum ar fi atunci când ceasul se leagănă și alunecă în sus și în jos pe încheietura mâinii unei persoane. Din fericire, acest lucru poate fi corectat relativ ușor: toate curelele sunt reglabile, iar dacă mărimile disponibile nu se potrivesc, putem modifica cureaua metalică cu un profesionist sau la nevoie putem adăuga găuri suplimentare în cureaua de piele. Ușor de testat, este suficientă doar o verificare a încheieturii: dacă ceasul începe să se miște, înseamnă că trebuie strânsă cureaua.

Curea de metal sau curea de piele? Eventual curea de silicon?

Cureaua este poate cea mai spectaculoasă parte a ceasului, definind stilul de departe. Dacă ceasul este destinat pentru ocazii mai formale, o curea din piele este cea mai bună alegere, cu eleganța sa vintage convingătoare. Oferta de pe Timestore include un Tommy Hilfiger Kyle, eventual un ceas Barclay sau orice model de ceas Casio. Aceste ceasuri pot veni la îndemână pentru ocazii speciale, alături de un costum sau pentru iubitorii stilului clasic.

Desigur, nu este o idee prea bună să faci prea mult sport, să te scufunzi în apă, sau chiar să transpiri purtând un ceas cu o curea din piele, iar pentru un outfit obișnuit, un ceas prea elegant va părea puțin ciudat. Pentru ocazii mai obișnuite, preferăm ceasurile cu o curea metalică, în stil mai sportiv: ceasurile Tommy Hilfiger Trent sau Mason sunt izbitoare, dar rezistente.

Ceasurile cu o curea din silicon, cum ar fi Tommy Hilfiger BANK, reprezintă, de asemenea, linia mai relaxată și mai sportivă. Avantajul unei astfel de curele este că va fi flexibilă, confortabilă, ușor de schimbat și nu poate să pățească aproape nimic în timpul mișcării mâinilor. În ceea ce privește stilul, este important ca, cureaua din silicon să fie disponibilă într-o varietate de culori, așa că este cel mai recomandat accesoriu celor cărora le place un stil vestimentar mai lejer, nonconformist.

În sfârșit, mai trebuie să decidem asupra culorii cadranului! Culorile clasice sunt negru și bleumarin, dar dacă doriți un efect mai deosebit, puteți alege și cadrane albe sau viu colorate. Toate ceasurile menționate mai sus le găsiți pe timestore.ro.

Articolul precedentScurtcircuite care au lăsat trei familii fără acoperiș, în prag de iarnă
Articolul următorL1 Rezultatele complete ale etapei a XIV-a * Clasament
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.