reclama autocenter

Dorel Zotinca

Ceahlăul și-a propus drept obiectiv salvarea de la retrogradare și în sezonul viitor 2013 – 2014. Este al treilea an consecutiv în care formația pietreană își propune un obiectiv minor, deși, după ultima promovare, în urmă cu două sezoane, suporterilor li s-a promis o echipă capabilă să se claseze pe un loc ce duce în Europa League, în 3-4 ani. Fără antrenor, fără investiții și cu o campanie de transferări ce n-a fost încă creionată, Ceahlăul se va baza și în sezonul viitor pe entuziasmul unor jucători precum Constantinescu, Bădescu sau Golubovic. Președintele de onoare Gheorghe Ștefan nu a abandonat varianta instalării lui Viorel Hizo, dar, pe postul de director tehnic, în locul lui Costel Enache, urmând ca antrenor principal să fie Dorel Zotincă. Cuplul Hizo – Zotincă a mai pregătit Ceahlăul în campionatul 2007-2008, la finalul căruia pietrenii au retrogradat în liga secundă. “I-am propus domnului Hizo funcția de director tehnic, dar tot nu mi-a zis «Da!». I-am zis clar în ce condiții va lucra. Salariile la Ceahlăul nu sunt mari, echipa mai trebuie întărită, dar avem posibilități reduse pentru asta, iar lui nu-i putem oferi un salariu foarte mare. Am fost sincer cu el și știe tot ce îi poate oferi Ceahlăul. Obiectivul rămâne salvarea de la retrogradare”, a declarat Gheorghe Ștefan. Viorel Hizo a spus că a avut câteva piedici la revenirea pe banca tehnică a Ceahlăului și că niciodată n-ar accepta să lase răspunderea pe mâna unui antrenor. Următoarea variantă luată în calcul de conducerea Ceahlăului ar putea fi Marin Barbu, antrenor cunoscut și el ca fiind în relații excelente cu Gheorghe Ștefan și Viorel Mestecăneanu. (C.S.)

Articolul precedentJandarmii învaţă karate de la chinezi
Articolul următorTaxă de divorț, la Primăria Târgu Neamț

3 COMENTARII

  1. Vai de mama lui de fotbal,iar chin si jale sub Pietricica,cum mai atragem lumea la meci ,tot cu Achim ,Badescu ,Barna,Stefanescu ,Rusu ,Onciu,Lukanovici,obiective mici,rezultate pe masura.

  2. Alooo!!!conducere, vrei cu orce pret RETROGADAREA. Cu Enache s-a celtuit ,in campionatul trecut jumatate din cat a cheltuit ,,specialistul,, Chivorchean,si sa clasat pe locul 11,Ceahlaul 2 nu a retrogadat, iar suma de la L.P.F. a fost cu cateva sute de mii de euro mai mare ca anul acesta. Cum va puteti invirti doar in jurul lui Hizo,Barbu,Florin Marin ?Vreti sa mai spalati niste bani,si apelati la vechii complici? Va doare de echipa doar daca mai puteti ,,mulge,,niste bani?

  3. „Cuplul Hizo-Zotinca a mai antrenat Ceahlaul in 2007-2008 la finalul caruia pietrenii au retrogradat”,asa se spune in articolul de mai sus….PFFF….Mai e ceva de comentat??????

Comments are closed.