Viorel Mastacaneanu si Angelo MassoneCeahlăul nu s-a înscris în Liga a II-a, cu toate că acţionarul majoritar Angelo Massone declara că echipa pietreană va fi prima formație care se va înscrie în campionat. Până miercuri, 15 iulie, doar 12 cluburi o făcuseră, conform declaraţiilor preşedintelui Răzvan Burleanu. Restul de 16, din totalul de 28 de cluburi care ar trebui să participe în noul sezon competiţional, mai au la dispoziţie cinci zile până la expirarea termenului limită. ”Echipele care s-au înscris în noul sezon al Ligii a II-a până pe 15 iulie sunt: FC Oţelul, Universitatea Cluj, FC Clinceni, Gloria Buzău, SC Bacău, CS Baloteşti, ACS Berceni, Farul Constanţa, Dunărea Călăraşi, CS Mioveni, FC Caransebeş şi FCM Baia Mare”, a spus Răzvan Burleanu.

Auraş Braşoveanu, preşedintele Ligii Profesioniste pentru Liga a 2-a (LPF 2) solicită ca, pentru intrarea în normalitate şi îndepărtarea incertitudinilor care nu atrag investitori în fotbal şi nici parteneri media, cluburile care ar trebui să se înscrie în noul sezon al Ligii a II-a să o facă ”numai dacă au convingerea şi posibilitatea financiară de a participa pe întreaga durată a campionatului în competiţie şi nu se vor retrage pe parcurs”. Preşedintele LPF2 spune că aceste cluburi au şansa de a se înscrie direct în Liga a III-a dacă nu au bugetul necesar susţinerii unui campionat în eşalonul secund. În cazul în care se va ajunge la înscriere şi neparticipare sau retragere pe parcurs din Liga a II-a, sezonul 2015-2016, FRF va aplica retrogradarea directă în Liga a 5-a!

Mihai STOIAN

Articolul precedentDin ce în ce mai mulți copii abuzați
Articolul următorPercheziții în Suceava, Vaslui și alte trei județe: Cocaină și ecstasy!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

3 COMENTARII

  1. domnilor plecati.. plecati lasati pe alti sa conduca clubul de fotbal, nu mai puteti pacali pe nimeni din orasul Piatra Neamt. Nu va ajuta nici un sponsor cit veti mai fi la conducerea grupari de fotbal.

  2. ,,alfabetule”, este 100% corect ce spune, nu te mai da tu,,gramatic”. Ai luat si tu prime de joc triple ? Ai imprumutat clubul cu bani?

Comments are closed.