pietricica turism
Massone si Mironas
Ioan MIRONAŞ şi Angelo MASSONE

Miercuri 29 iulie, de la ora 17.30 se dispută jocurile ce contează pentru runda a 2-a din Cupa României. Meciul de la Vaslui dintre Atletico şi Ceahlăul II nu se joacă, din cauza faptului că nemţenii nu şi-au achitat debitele restante către FRF din sezonul trecut. Atletico Vaslui se califică în faza următoare la “masa verde”, după ce nemţenii au spus “pas” Cupei şi nu se vor prezenta la meciul programat pe stadionul Municipal din Vaslui. Ceahlăul II tocmai a fost acceptată la începutul acestei săptămâni de FRF în noul sezon al Ligii a 3-a şi repartizată în seria I.

Rămâne de văzut dacă FRF va aplica regulamentul din Cupa României şi va exclude echipa pietreană din campionat: În conformitate cu articolul 31, alineat 15 din ROAF, echipele programate în Cupa României nu pot renunţa la jocuri şi nici nu pot disputa jocuri amicable în zilele în care au fost programate, sub sancţiunea eliminăriilor din campionatul în care participă”.

Acest verdict l-a primit runda trecută echipa Gloria Progresul, care nu s-a prezentat la meciul cu ACS Dumitra. Conducerea administrativă a clubului FC Ceahlăul ar fi trebuit să achite debitele restante către FRF pentru ca echipa să se poată prezenta la meciul programat la Vaslui, mai ales că staff-ul tehnic se ocupase de pregătirea echipei.

Acţionarul majoritar Angelo Massone nu a putut fi contactat pentru a da o declaraţie oficială, deoarece tot miercuri 29 iulie, a expirat şi termenul limită până la care echipele înscrise în eşalonul secund pot renunţa de bunăvoie, dacă nu pot suporta financiar costurile meciurilor din Liga a II-a şi se pot înscrie direct în Liga a III-a. (Mihai STOIAN)

1 COMENTARIU

  1. asa se va intimpla si cu prima echipa…. jucatori neplatiti, arbitraje neplatite… etc, etc
    prin telefon nu se poate tine o echipa… ori esti linga echipa… ori pleaca… nu-ti bate joc de acest club de traditie…. plecati cu toti

Comments are closed.