Pentru orice lucru în viaţă există un început, la fel şi pentru jocurile de noroc dintr-un cazino online. Dacă ai ales să îţi încerci şansa într-un asemenea site, este cazul ca încă de la început să pui în aplicare câteva sfaturi. Acestea poate nu îţi vor aduce câştigurile scontate, dar te vor informa cu privire la pericolele pe care trebuie să le eviţi. Citeşte deci cu atenţie şi trage de unul singur concluzia care se impune!

Şansa e împotriva ta

Poţi încasa urgent un bonus Maxbet care să te pună imediat la joc, dar nimeni nu îţi poate garanta că vei şi câştiga. Ca în oricare alt joc de noroc ai nevoie de şansă şi nu întotdeauna aceasta se află tot timpul la dispoziţia ta.

Nici un cazino nu oferă jocuri la întâmplare, ci numai pe acelea care îi pot aduce profit într-o perioadă de timp. Dacă nu ar face-o, atunci cazinourile ar deveni rapid falimentare şi ar ieşi la fel de rapid din peisajul industriei de iGaming.

Din acest punct de vedere, edificator pentru şansa ta este marginea de casă pe care fiecare cazino o alocă unui joc. Dacă ne raportăm la ruletă, varianta europeană oferă cazinoului o margine de casă de 2,72%. Acest lucru înseamnă că fiecare pariu depus la ruletă va „dona” cazinoului această fracţie de bani din pariul depus.

Poate părea puţin pentru o perioadă scurtă de timp, dar pentru una lungă, este profitul cazinoului. Şansa ta este una mică de câştig, deci trebuie să fi extrem de atent la aceste caracteristici tehnice care nu întotdeauna sunt la vedere.

Sloturile sunt cele mai costisitoare

De departe cele mai populare jocuri de noroc, păcănelele sunt şi cele mai costisitoare jocuri. Practic, nu te poţi dezlipi din faţa lor şi continui să bagi bani în ele în speranţa unui câştig colosal. Se poate întâmpla şi acest lucru, însă pentru asta trebuie să fi cu adevărat un norocos al sorţii.

Înainte de a te aşeza în faţa unui slot, fă rapid o muncă de cercetare. Vezi care este gameplay-ul jocului, câte câştiguri cedează şi dacă are ataşat şi un jackpot. Apoi, după ce ai ales tema care îţi place, studiază rapid datele tehnice.

Puţini jucători ştiu că sloturile au ca „inimă” un cip electronic, care determină toate poziţionările de pe ecran. Acesta se numeşte RNG şi înseamnă Generator Aleatoriu de Numere, scopul acestuia fiind să proiecteze pe ecran combinaţia numerică în nano secunda când ai apăsat butonul de start.

În mod practic, la acel moment, numărul generat de acest cip se materializează în dispunerea pictogramelor jocului pe ecran. Aşa se face că poţi avea parte de câştiguri impresionante sau dimpotrivă, de pierderi constante.

Nu există aici strategii pe care să le aplici, totul este exclusiv la mâna hazardului. Dacă îţi imaginezi că poţi influenţa cu o anumită tehnică cedarea de câştiguri, va trebui să îţi schimbi părerea. Numai şansa de care dai dovadă îţi poate aduce câştiguri, deci adaptează-te acestei realităţi.

Învaţă jocurile înainte să te apuci de ele

Dacă ai intrat pentru prima dată în mirajul ofertei unui cazino online, eşti la un pas de a face o imensă greşeală. Aceasta constă în alegerea unui joc care îţi place ca şi titlu, dar care se poate dovedi că te va seca rapid de resursele financiare.

Din fericire pentru tine, majoritatea cazinourilor online din ţară şi din străinătate îţi oferă oportunitatea de a le studia în varianta demo de joc. Profită de această oportunitate şi indiferent de titlul jocului care îţi place, abordează-l în această variantă de joc.

De abia după ce vei fi exersat îndelung şi vei pricepe în ce constă cu adevărat jocul, poţi încerca şi jocul pe bani adevăraţi. Nu te grăbi însă să te consideri atotștiutor, rămâi rezervat şi nu te arunca în pariuri mari care  îţi pot periclita bugetul.

Cât de repede joci e cel mai important

Rapiditatea de desfășurare a unui joc este esenţială pentru bugetul tău financiar. Dacă eşti în faţa unui slot, în modul automat de joc se poate ajunge până la 800 de spinuri/oră. Dacă ai realiza câştig după câştig, ţi-ai dori ca acest număr să crească, însă de cele mai multe ori acest lucru nu se întâmplă.

Să câştigi la păcănele înseamnă că trebuie să fii la locul potrivit şi în faţa slotului potrivit. Numai în acest fel se justifică un potenţial câştig şi nu prin viteza de joc mărită. Dimpotrivă, las-o mai uşor, dă tu spin şi bucură-te de desfăşurarea jocului.

Vei observa că în modul rapid jocul îşi pierde din atracţie, pur şi simplu nu mai distingi simbolurile de pe ecran, despre muzica de fundal ce să mai vorbim? Alege deci să joci detaşat, să te bucuri de gameplay-ul jocului şi dacă norocul este de partea ta o să ai parte şi de câştigul dorit.

Dacă strategia sună prea bine, e clar că nu e ce trebuie

Internetul este plin de strategii care mai de care mai atractive. Toate promit că o să câştigi garantat, însă la proba realităţii constaţi exact inversul. Este clar, sună prea bine, de aceea trebuie să nu o bagi în seamă de nici un fel. Şi ce strategie să aplici la păcănele de pildă, dacă acest joc nu se pretează la acest lucru? Este clar că sunt alte caracteristici care primează în obţinerea unui câştig, precum RTP sau RNG. În final, doar şansa pe care o ai face să obţii un anumit câştig la orice joc de noroc, aşa că discerne cu maximă atenţie.

Concluzie

Dacă eşti hotărât să te alături jucătorilor dintr-un cazino, nu face acest lucru la întâmplare. Informează-te cu atenţie înainte de a te înrola în portofoliul de clienţi şi mai ales studiază cu atenţie jocurile oferite. Nu te lua după strategii aruncate la întâmplare pe internet şi ia decizia de a alege să joci numai după ce ai pătruns tainele acestuia. Nu este garanţia că vei obţine câştigul scontat, dar vei juca în cunoştinţă de cauză şi vei avea parte cu siguranţă de o experienţă de neuitat!

Articolul precedentMai multe străzi din orașul Târgu Neamț rămân fără presiune la apă pentru cel puțin o zi
Articolul următorGuvernul anunță angajări noi la Casele Teritoriale de Pensii
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.