politia-locala-masina-01Poliția Locală organizează, în luna octombrie, concurs de recrutare pentru 7 posturi de polițiști locali – două posturi pentru polițist local, clasa I, grad profesional asistent, 3 posturi clasa I, grad profesional debutant și două posturi clasa II, grad profesional asistent.

Indiferent de postul vizat, candidații trebuie să dețină aviz psihologic cu mențiunea „apt psihologic pentru funcția de polițist local și apt psihologic pentru port armă”, permis de conducere și să dea declarație pe proprie răspundere că nu au făcut poliție politică și că, în ultimii 7 ani, nu și-au pierdut locul de muncă sau funcția publică din motive disciplinare. Doritorii trebuie să prezinte și o recomandare de la ultimul loc de muncă.

Cei care optează pentru clasa I trebuie să aibă studii superioare absolvite cu diplomă de licență, asistenților cerându-li-se și vechime în specialitatea studiilor de minim un an. Candidații care vor un post de clasă II trebuie să aibă doar studii medii, absolvite cu diplomă de bacalaureat.

Proba sportivă, eliminatorie, va avea loc, pe stadionul municipal, pe 17 octombrie, de la ora 9, proba scrisă este programată pentru 18 octombrie, ora 9, la sediul Poliției Locale/la sediul Primăriei Piatra Neamț, iar interviul va avea loc pe 20 octombrie, de la ora 9, la sediul Poliției Locale. Dosarele de înscriere pot fi depuse până pe 6 octombrie, ora 16.30, la Biroul de Resurse Umane. (Andreea AMARIEI)