0:00

Ce-și dorește noul staf al Spitalului de Urgență Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAstăzi, 16 mai, în prima zi de activitate, noua conducere a Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț și-a intrat în atribuții cu o vizită de prezentare și evaluare în secții, de la prima oră. Marius Ghineț, managerul spitalului, a declarat, ca o primă constatare că „sunt parametri care pot fi îmbunătățiți. Pe parte medicală, personalul este în regulă, sunt și echipamente de protecție. Pentru pacienți, dacă este nevoie, suplimentăm stocul de medicamente. Hrana lor este destul de consistentă, am vrut să văd ce mănâncă efectiv, dacă va fi nevoie, din fondurile proprii ale spitalului vom suplimenta norma de hrană”. În ce privește mandatul primit de la ministrul Sănătății pe cele 30 de zile de stare de alertă, noul staf declară că dorește ca spitalul să funcționeze: „Nu vreau să fiu privit ca manager, vreau să fim toți colegi: pacientul este prioritatea noastră, apoi cadrele medicale, apoi administrativul și la urmă noi, conducerea. Singurul meu obiectiv este ca spitalul să funcționeze ca un întreg”, a mai spus managerul spitalului.

Ce-și dorește noul staf al Spitalului de Urgență Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informații
dr. Cristina Gavriloiu

Medicul primar radiolog dr. Cristina Gavriloiu, noul director medical a declarat că vrea „un colectiv unit, oamenii să vină cu drag la servici”.

Nu în ultimul rând, asistenta șefă a secției Medicină Internă, noua directoare de îngrijiri Mihaela Scurtu dorește ca „în această perioadă dificilă pacienții să aibă asigurate condițiile necesare, la fel colegii mei să fie mulțumiți, pentru că asta înseamnă un act medical de calitate”.

(C.I.)

Articolul precedentLiber la activităţi sportive individuale la Roman: alergare, ciclism şi tenis
Articolul următorTEXT INTEGRAL Legea stării de alertă a fost publicată în “Monitorul Oficial”!