papagalii fara bilet

Din observațiile noastre dișcrete am băgat de seamă că ceea ce se spunea odată că partidu e în toate, azi chiar așa este. O gingașă colaboratoare cu penele vâlvoi (că așa-i moda) s-o trezit la o adunare unde s-o prezentat leacuri băbești, adică din plante medicinale, de către un doftor și un politruc de la partidoiul de la putere. Primul știm că explică ce face rostopasca la durerile de gingii, dar al doilea, ne cam dă cu virgulă. Acuma, dacă e să dăm cu presupusu`, omul partidului credem că face lobby (un fel de presiune) ca să cumpere alegătorii produsu`, care sigur ajută ca diazepamul la diaree, adică ai, nu ai nevoie, e bine să-l cumperi ca să nu se supere partidu negativ. E clar că membroteii iau câte două cutii să aibă și la alegeri.

Ziceam noi mai de mult, că este câțiva conselieri care nu stau prea bine la dosare și că mare lucru dacă nu o să deiei de lucru la ANI. Și uite că aflăm pă surse dișcrete cu pene, că doi din ei îs trecuți la destinatar pe niște plicuri de la Bau-bau, adică ANI, prin care îs anunțați, că nu se pupă funcția ocupată cu legea, deci sunt incompatibili până la cearcăne. Acuma, cei vizați nu credem că se dau cu neuronii de parchet să scape de belea, pentru că, dacă s-au învârtit până acuma de oarece contracturi, își permit o durere în bașcheți până la final de mandat. Că or să ia niște șuturi prin justiție și o să-i arate partidu` cu degetu, sanchi, că iar vin alegeri și partidu` are nevoie de ei. Așa că, … la vară o să fie cald.

În cejeul nostru cel de toate zilele, majoritățile gheboase își fac de cap, că unii care ieri se spurcau acuma se pupă, ba mai au și martori care face joc de glezne, că vrea și ei să pupe. Păi, nu mai departe la ultima sădință de cejeu, pesedeu și cu pedeleu s-o aliat de mama focului și-o schimbat toate hotărârile după cum o vrut mușchii lor, asistați de pepedediști, pe post de umplutură ca să dea la număr. Acuma, că și-o arătat mușchiu, să nu credeți că n-o avut urmări, că prezidentu`, dom` Culiță (să trăiți), când o venit ceasu votului săcret, și-o luat jucăriile și-o plecat. Și-o rămas șădința fără șăf, actele nesămnate și majoritatea cu căruța-n ploaie. Cumătru` zice că și dom` prezident are mușchi de arătat, că-i falnic și bățos, și de aia o plecat, dar ăsta den mijloc crede că o uitat ceva pe foc la el în birău și n-o mai putut să steie.