0:00

A căzut de pe biserica din cimitirul „Eternitatea” Roman, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn bărbat s-a rănit grav, după ce a căzut de pe Biserica „Schimbarea La Față” din cimitirul „Eternitatea” din municipiul Roman, același loc unde acum o săptămână un alt bărbat, dintre cei care au lucrări aici, a protestat.

Accidentul s-a petrecut joi, 5 octombrie, cu puțin înainte de ora 14:00, în timp ce bărbatul, în vârstă de 63 de ani, făcea reparații la acoperiș. El a urcat fără să se asigure și a căzut de pe scară, de la circa 4 metri.

Un echipaj de la Substația Roman a Serviciului Județean de Ambulanță Neamț a ajuns la locul solicitării și a preluat rănitul, ce suferise numeroase contuzii, în special în zona lombară. Acesta a fost predat cadrelor medicale de la Centrul de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului Municipal Roman, pentru îngrijiri.

Bărbatul este angajat ca îngrijitor la o altă firmă decât cea a protestarului, accidentul fiind anunțat Inspectoratului Teritorial de Muncă Neamț. Ancheta administrativă o face firma la care lucrează rănitul. (C.I.)

Articolul precedentMediere Brantner-datornici la Primăria Piatra Neamţ
Articolul următorA fost ales noul Episcop al Huşilor * Mirean evlavios de la Piatra Neamţ adăugat în Calendarul Ortodox
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.