0:00

Cazierul judiciar poate fi obținut și în zilele nelucrătoare, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiNemțenii care au nevoie de cazierul judiciar în perioada sărbătorilor pascale trebuie să știe că pot obține documentul și în anumite zile nelucrătoare. Este vorba de Vinerea Mare pe 14 aprilie, când vor fi deschise doar anumite ghișee din județ, dar și a doua zi de Paște, 17 aprilie.

Inspectoratul Județean de Poliție Neamț anunță că activitatea de relații cu publicul, la ghișeele pentru eliberarea certificatelor de cazier judiciar, în județul Neamț, în zilele de 14 și 17 aprilie 2023, se va desfășura după următorul program: vineri, 14 aprilie, între orele 09:00 – 11:00 va fi deschis ghișeul de lucru cu publicul, din Piatra Neamț, strada Cuiejdi nr.1B – sediul Forum Mall, precum și ghișeul de lucru cu publicul, din Roman, strada Bogdan Dragoș nr. 8. Ghișeele de la Târgu-Neamț și Roznov sunt închise.

Luni, 17 aprilie, între orele 09:00 – 11:00 vor fi deschise ghișeele din Piatra Neamț, de la Forum Mall și de la Târgu-Neamț, bulevardul Ștefan cel Mare nr. 82, dar vor fi închise cele de la Roman și Roznov.

(G.S.)

Articolul precedentPiatra-Neamţ vrea să caseze 500 de autoturisme mai vechi de 15 ani în programul Rabla Local
Articolul următorElena Udrea a scăpat de dosarul Hidroelectrica
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.