Polițiștii fac un apel la oricine îl cunoaște pe bărbatul din imagini (cu șapcă roșie), care este căutat pentru furt. Acesta a fost surprins de camerele video din interiorul unui magazin din Piatra Neamț, în timp ce sustrăgea două telefoane mobile. Anchetatorii n-au reușit să-l identifice până acum, astfel că orice informație poate fi de ajutor.

Fapta s-a petrecut în ziua de 23 iunie 2019, iar ulterior poliţiştii au fost sesizați de un lucrător comercial, care a reclamat că persoane necunoscute au pătruns în incinta biroului administrativ al unei societăți economice din Piatra Neamț, de unde ar fi sustras două telefoane mobile. După vizualizarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, poliţiştii au constatat că cel bănuit de comiterea faptei este în vârstă de aproximativ 30-35 de ani, înălțimea de 175 – 180 cm, îmbrăcat cu un tricou alb, pantaloni scurți negri, purtând o șapcă roșie și o borsetă și fiind încălțat cu șlapi. Acesta, profitând de neatenția personalului de serviciu, ar fi sustras două telefoane mobile și, după ce s-ar fi asigurat că nu este observat, a părăsit incinta societății.

În cauză au fost demarate cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat. Oricine poate oferi informaţii care pot conduce la identificarea bărbatului din imagini este rugat să anunţe Poliţia municipiului Piatra Neamț la telefon 0233/207009 sau să apeleze 112. (C.I.)