Un bărbat de 43 de ani, din Piatra-Neamț, a fost reținut de polițiști, în ziua de 6 iunie, în Piaţa Ştefan cel Mare din oraș și condus, ulterior, în Arestul Poliției Bacău.

Căutat în Germania pentru furturi de peste 30.000 de euro, prins la Piatra-Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Pe numele lui exista un mandat de arestare european, emis de autorităţile din Germania, pentru comiterea mai multe furturi din buzunare și de genți, în perioada 2015-2017, pe raza mai multor localităţi din Germania. Prejudiciul este de 3.800 euro (valori sustrase) şi 29.000 euro prin utilizarea frauduloasă a cardurilor bancare găsite în genţile sustrase”, a precizat agentul șef adjunct Robert Costân, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

Polițiștii au prezentat bărbatul procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău, care a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, iar la data de 7 iunie, a fost prezentat instanţei de judecată care a confirmat mandatul european de arestare. (C.M.)

Articolul precedentȘtrandul funcționează la capacitate maximă începând din acest weekend
Articolul următorȘtire actualizată: Sentință în dosarul ”Fabrica de asistenți contra cost”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.