0:00

Câte cornere sunt în medie pe meci, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPrin pariuri nu înţelegem doar pariuri soliste sau pariurile pe numărul de goluri. Există nenumărate alte tipuri de pariuri cu ajutorul cărora îţi poţi mări puţin veniturile şi a aduce un profit. Unul dintre acest tip de pariu este pariul pe cornere, iar, pe parcursul acestui articol vom stabili câte cornere sunt în medie pe meci, care sunt tipurile de pariuri pe cornere, cum se pariază pe cornere, şi alte lucruri esenţiale din acest punct de vedere, aşa că rămâi aproape, deoarece, cu siguranţă vei avea ceva de învăţat.

Chiar dacă pariurile pe cornere nu sunt atât de populare precum pariurile pe goluri sau pariurile soliste, pariul pe cornere începe să câştige destul teren pe piaţa pariurilor, lucru ce se observă şi la casele de pariuri, în oferta acestora şi tot mai multe case de pariuri încep să introducă mai multe tipuri de pariuri pe cornere în oferta lor.

Ce reprezintă pariurile pe cornere?

Pariurile pe cornere, aşa cum le şi spune, reprezintă numărul de cornere ce se vor acorda într-un meci, astfel că nimic altceva nu ar trebui să te intereseze, decât numărul de cornere din meci, la fel ca şi în cazul pariurilor pe goluri, cartonaşe sau orice alt tip de pariu, astfel că nu va conta ce echipă va ieşi învingătoare. De exemplu, dacă tu ai pariat că într-un meci se vor acorda peste 8.5 cornere, atunci pariul tău va fi câştigător doar dacă se vor acorda 9 sau peste 9 cornere în tot meciul.

Ca în orice alt tip de pariu, şi pentru pariurile pe cornere există mai multe tipuri de pariuri, pe care le vom trece în revistă mai jos.

Tipurile de pariuri pentru cornere

De o bună perioadă de timp, în oferta mai multor agenţiii de pariuri au început să apară to mai multe feluri de pariuri pentru cornere. Indiferent de tipul de pariuri pe care îl vei juca, nu te va interesa nimic altceva decât numărul cornerelor.

Există mai multe tipuri de pariuri pentru cornere, după cum urmează: număr total cornere pe meci, număr total cornere prima repriză, număr total cornere gazde, număr total cornere oaspeţi, ce echipă va avea mai multe cornere, ce echipă va ajunge prima la “X” cornere.

Acestea sunt cele mai comune tipuri de pariuri pentru cornere ce se pot regăsi în oferta mai multor agenţii de pariuri, atât stradale, cât şi online. Evident, oferta poate fi mai bogată, mai diversificată, sau, din contră, mai săracă.

Câte cornere sunt în medie pe meci

Nu putem spune cu exactitate numărul de cornere ce se acordă în medie pe meci, însă mai multe statistici ar arăta faptul că numărul de cornere ce se acordă într-un meci variază între 8 şi 10 cornere, astfel că un pariu în  acest sens ar putea avea şanse de reuşită destul de mari, însă, evident, totul depinde şi de puţin noroc.

Articolul precedentŞapte amenzi pentru gunoi în cartierul Speranţa
Articolul următorFoto. Ursul care le dă de lucru celor de la ISU
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.