Cătălin Drăgușanu: „Am ajuns să răspund eu oamenilor la întrebările care îi sunt adresate primarului Dragoș Chitic”, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCătălin Drăgușanu, candidatul ALDE la Primăria Piatra Neamț, a spus că, după conferința de săptămâna trecută, când a adresat o serie de întrebări actualului primar al municipiului și candidat al PNL pentru aceeași funcție, a fost sunat de Dragoș Chitic.

„Dumnealui mi-a mărturisit că nu mai poate continua în această campanie electorală, că toată lumea îl atacă și că va da în judecată pe toată lumea. Domnule Chitic, eu, într-o oarecare măsură, vă înțeleg. Campania este grea, efortul fizic este foarte mare, mai ales dacă te întâlnești cu oamenii și trebuie să le răspunzi la întrebări. Păi gândiți-vă la mine, domnule interimar, cum sunt pus eu în situația de a răspunde la întrebările adresate de cetățeni, întrebări care, de fapt, vă sunt adresate dumneavoastră”, a spus Cătălin Drăgușanu în cadrul unei conferințe de presă de marți, 24 mai.

Printre întrebările pe care candidatul ALDE spune că le-a primit de la oameni și care ar trebui adresate primarului în funcție se numără: de ce nu au oamenii transport în comun decent, de ce trebuie să dea șpagă ca să primească o locuința socială, de ce sunt încă oameni care ocupă locuințe sociale, deși nu îndeplinesc criteriile, de ce a ars piața și cine este răspunzător.

„Acestea, domnule Chitic, sunt întrebări ce mi-au fost puse, dar care, de fapt, vă sunt adresate dumneavoastră. Eu vă înțeleg, nu ați mai candidat niciodată, nu aveți experiența campaniilor anterioare decât din postura de susținător al domnului Ștefan Gheorghe. Presiunea este mare, obligațiile pe care vi le asumați sunt imense, de aceea, dacă veți lua decizia să vă retrageți din această compețiție electorală, eu vă voi respecta această decizie și o voi trata ca pe o decizie onorabilă din partea dumneavoastră. Și v-aș da un sfat: nu mai amenințați pe toată lumea cu datul în judecată, că nu toți vedem în instanța de judecată o sperietoare. Noi, oamenii fără probleme în spate, nu avem de ce să ne înfricoșăm de instanță”, a adăugat Cătălin Drăgușanu.

Deși în conferința trecută i-a adresat o serie de întrebări actualului primar al municipiului Piatra Neamț, Cătălin Drăgușanu a anunțat că nu a primit încă răspunsul la ele.

„Dar nu-mi pierd speranța! Am înțeles că dumnealui răspunde în termen de 30 zile, că așa scrie în lege”, a precizat candidatul ALDE la Primăria Piatra Neamț. (Andreea AMARIEI)

Articolul precedent„Caravana filmului românesc” – proiecţii gratis, în Curtea Domnească
Articolul următorACTUALIZARE COD PORTOCALIU DE INUNDAŢII ÎN NEAMŢ! ŞI ANM A EMIS COD PORTOCALIU DE PLOI ABUNDENTE!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.