0:00

Cât costă și cine dă banii la ” Zilelor Cetății Neamț”, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiManifestările dedicate ”Zilelor Cetății Neamț”, în cadrul cărora se va desfășura și Festivalul Medieval, intră în linie dreaptă. În cele trei zile, respectiv 1,2 și 3 iulie activitățile din cadrul evenimentului se vor desfășura atât în Parc Cetate cât și în Cetatea Neamț.

Pentru organizarea evenimentului au fost alocate mai multe sume de bani provenite din diferite surse, astfel. 95.000 lei de la Consiliul Județean, 82.000 lei de la bugetul local, 50.000 lei de la Centrul pentru Cultură și Arte Carmen Saeculare și 37.000 lei de la Complexul Muzeal Județean.

Cât costă și cine dă banii la ” Zilelor Cetății Neamț”, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiTema centrală a evenimentului va fi „Cetatea Neamțu’ sub mantia timpului” iar în acest sens printre activitățile ce vor avea loc pe parcursul celor trei zile se numără și spectacole cavalerești în tabere special amenajate, expoziții medievale de arme și armuri, parade cavalerești, ateliere de manufacturi, activități cu publicul, concerte de muzică medievală, dansuri medievale cât și reprezentanții ale „Străjerilor Cetății Neamțu’” și a Școlii de dans „Domnița Ruxandra”.

C.T.S

Articolul precedentUn pod din zona turistică Secu „părăsit” de muncitori de aproape două luni
Articolul următorPiatra Neamț: Incendiu de la o lumânare la etajul IV al unui bloc
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.