Câștigătorii concursului “Curățenia începe cu noi, pentru noi!”, ZCH NEWS - sursa ta de informații

De Zilele Municipiului Roman, autoritățile i-au premiat pe romașcanii care s-au înscris la concursul “Curățenia începe cu noi, pentru noi!”, desfășurat în perioada 15 martie-15 aprilie.

La ediția a V-a a competiției de înfrumusețare a orașului s-au înscris 23 de participanţi, premiile acordându-se pe trei categorii: instituții de învățământ, asociații de proprietari și persoane fizice. Juriul a acordat mențiuni următoarelor instituții de învățământ: Școala Alexandru Ioan Cuza, Școala Mihai Eminescu, Școala Carol I, Școala Sergiu Celibidache, Școala Calistrat Hogaș, Colegiul Tehnic Danubiana, Colegiul Tehnologic Petru Poni, Liceul Episcop Melchisdec, Liceul Tehnologic Vasile Sav și asociațiilor de proprietari – ALPS1, 23, 32, precum și romașcanilor Constantin Panaitescu și Elena Juncu.

Locul II a fost câștigat de Liceul Teologic Sf. Francisc de Assisi, asociației de proprietari 26 și Mariei Țaga.

Locul al II-lea a revenit Colegiul Tehnic Miron Costin, asociației de proprietari 44 și lui Rică Toman. Premiul cel mare a fost obținut de Școala Gimnazială Vasile Alecsandri, asociația de proprietari 6 și Lucian Cârligeanu. Câștigătorii concursului au fost premiați cu diploma și sume de bani. (C. MATEI)

Articolul precedentViceprimarul Micu s-a întors teafăr din Ucraina
Articolul următor„Educație prin șah”