bilete de tratamentPentru cea de-a XI-a serie de tratament balnear, Casele Judeţene de Pensii din zona Moldovei pun la dispoziție bilete de tratament cu intrare în staţiuni în perioada 26 – 29 iulie.

CJP Iași a distribuit pentru această perioadă 361 de bilete, CJP Botoșani oferă 174 de bilete de tratament, CJP Vaslui pune la dispoziție 228 de bilete, iar CJP Neamț alocă 274 de bilete. Acestea, în funcție de solicitări, sunt atât gratuite, cât și cu contribuție financiară sau în limita locurilor disponibile. Biletele sunt valabile în unităţile de tratament administrate de Societatea de Tratament Balnear şi Recuperare a Capacităţii de Muncă “TBRCM” SA, cât şi la unităţi cu care CNPP a contractat servicii de tratament balnear. Acestea sunt: Nicolina, Vatra Dornei, Băile Felix, Saturn, Căciulata, Sângeorz, Herculane, Bălțătești, Târgu Ocna, Olănești, Sovata, Lacu Sărat, Covasna, 1 Mai, Mangalia, Slănic Moldova, în Moneasa, Slănic Prahova, Techirghiol, Tușnad.

CJP Suceava și CJP Bacău nu au făcut publice, până la această dată, listele cu biletele repartizate prin aplicație informatică.

Durata sejurului unui bilet de tratament este de 16 zile. Preţul maxim pe bilet de tratament balnear este de 1.388 lei – pentru unităţi de cazare la categoria 2 stele, şi 1.452 lei – pentru unităţi de cazare la categoria 3 stele.

Oana Iosub Toma

Articolul precedentPrima explicație la prima retragere a lui Victor Ponta: Sechestru DNA pe o parte din avere
Articolul următorCopil de un an și jumătate, trimis la Iași după ce a înghițit otravă pentru șobolani
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.