O casă din Bodeştii de Jos a fost cuprinsă de flăcări, în noaptea de marți, 22 iunie, în jurul orei 23,45. Din primele cercetări s-ar părea că focul a fost pus intenţionat.

„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț. În prezent, polițiștii Secției de Poliție Rurală Gârcina desfășoară activități în vederea depistării persoanei bănuite de comiterea faptei“, a precizat Georgiana Moşu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Forţele de intervenţie au acţionat cu trei autospeciale de stingere, o ambulanță SMURD și un echipaj de pompieri voluntari din cadrul SVSU Bodești cu o autospecială de stingere. Incendiul a cuprins mansarda locuinţei şi exista pericolul propagării la întreaga locuință și la o locuință învecinată.

Au ars aproximativ 400 mp din acoperișul locuinței, construit din astereală din lemn și acoperit cu tablă, o centrală termică,  3 mc de lemn pentru construcții,  20 mp izolație și s-au deteriorat patru ferestre de la locuința învecinată.

Nu au fost victime.

Angela Croitoru

Articolul precedentVideo: Incendiu puternic la Spitalul pentru copii „Sfânta Maria” Iași
Articolul următorInundații la Gherăeşti. Foto. Video
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.