0:00

Căruță răsturnată după o coliziune cu două autoturisme, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn accident grav, în lanț, a avut loc astăzi după-amiază, 15 martie, în satul Nechit din comuna Borlești. Două autoturisme au intrat în coliziune, unul dintre acestea fiind proiectat într-o căruță în care se aflau un bărbat și o femeie. În urma impactului puternic atelajul s-a răsturnat într-un șanț de la marginea șoselei.

“La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de la Punctul de lucru Roznov, SAJ Piatra Neamț și SVSU Borlești. În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme și un atelaj hipo. În cele două autoturisme se aflau cinci persoane iar atelajul hipo două persoane.

Două femei, în vârstă de 54 și 59 de ani, au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind preluate de echipajele SMURD și SAJ și transportate la UPU Piatra Neamț”, a precizat căpitan Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

Căruță răsturnată după o coliziune cu două autoturisme, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPotrivit IPJ Neamț, “Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce o femeie, de 59 ani, din județul Bacău, conducea un autoturism, pe sectorul de drum anterior menționat, nu ar fi respectat semnificația indicatorului Oprire, intrând în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 35 de ani, din Borlești, care ar fi fost proiectat într-un atelaj hipo, condus de un bărbat de 45 de ani, din Borlești.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea a trei femei, respectiv o pasageră de 59 de ani, din primul auto, conducătoarea auto de 35 de ani și o pasageră din atelajul hipo, în vârstă de 54 de ani”, precizează subinspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt.

Șoferii celor două mașini nu consumaseră alcool, iar în cazul bărbatului care conducea căruța etilotestul a indicat o concentrație de 0,29 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Angela Croitoru

Articolul precedentVIDEO. Se opresc lucrările de reabilitare a Policlinicii Piatra-Neamț, probleme de proiectare!
Articolul următor13 copii s-au intoxicat cu suplimente alimentare
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.