Carosabil umed în Neamț, Iași și Vaslui, viscol în Suceava, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiNinsoarea și viscolul de azi noapte nu au pus probleme deosebite, după cum ne informează purtătorul de cuvânt al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Nicolae Popovici. Pe șoselele din Moldova se circulă în condiții de iarnă.

Sute de utilaje ale Direcției Regionale Drumuri și Poduri Iași au acționat azi noapte și azi dimineață, 23 ianuarie, pe toate drumurile naționale din județele Neamț, Bacău, Suceava, Iași, Botoșani și Vaslui, împrăștiind sute de tone de nisip și sare, astfel încât carosabilul să fie sigur pentru participanții la trafic.

Carosabil umed în Neamț, Iași și Vaslui, viscol în Suceava, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiLa amiază, 113 autoutilaje sunt încă în acţiune pe drumurile naționale din nord-estul țării. Șoferilor li se recomandă prudență la volan și să nu plece la drum fără echipamentele de iarnă potrivite.

Carosabilul este umed și ninge slab în Neamț, Iași și Vaslui, umed alternând cu zăpadă frământată de 1-2 cm pe DN 2G în județul Bacău, vizibilitatea este bună.

Precauție mărită în județul Suceava unde se manifestă viscol la nivelul solului, cu vânt din sector nord-nord-vest cu viteze de până la 30 de km/oră. Temperaturile sunt de -3, -4 grade în majoritatea regiunii.

Angela Croitoru

Articolul precedentBătăuși prinși cu mascații și poliția de frontieră
Articolul următorNeamț: Autoturism răsturnat în zona Pipirig: cinci răniți, din care doi copii