0:00

Bătăuși prinși cu mascații și poliția de frontieră, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiIeri, 22 ianuarie, în jurul orei 17.00, într-un bar din Icușești a izbucnit un scandal, pe fondul consumului de alcool, între trei bărbați care s-au luat la bătaie. Doi dintre aceștia, unul de 29 de ani din comuna Ion Creangă și unul de 35 de ani, din Icușești, l-au bătut pe un al treilea, de 39 de ani.

Cei doi au făcut un scandal monstru distrugând și mobilier din bar. Când au realizat că angajații barului au anunțat poliția, agresorii au fugit.

Polițiștii romașcani au apelat la ajutorul luptătorilor Serviciului de Acțiuni Speciale Neamț și la cei ai poliției de frontieră Iași pentru a-i prinde pe scandalagii.

Bărbatul de 29 de ani a fost găsit în localitatea natală, Ion Creangă, celălalt a fost găsit tocmai în Aeroportul Internațional Iași, intenționând probabil să își facă pierdută urma urcând într-un avion și plecând în străinătate.

Bătăușii au fost reținuți pentru 24 de ore, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice și lovire sau alte violenţe și distrugere.

Astăzi, urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Angela Croitoru

Foto ilustrativă: arhivă

Articolul precedentFoto. Un utilaj pentru deszăpezire a ars pe Drumul European 85
Articolul următorCarosabil umed în Neamț, Iași și Vaslui, viscol în Suceava
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.