Carmen Nastasă rămâne în continuare șefa Centrului pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” Neamț. În urma concursului pentru postul de manager al instituției subordonată Consiliului Județean Neamț, Carmen Nastasă a obținut nota 9,90. La prima probă a examenului, cea de evaluare a proiectului de management, ea a obținut nota 10, iar la cea de a doua probă, cea de interviu, desfășurată pe 20 iunie, a obținut nota 9,80.

Carmen Nastasă, din nou manager la „Carmen Saeculare”, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCarmen Nastasă, din nou manager la „Carmen Saeculare”, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCarmen Nastasă este managerul Centrului „Saeculare” încă din legislatura 2012-2016. La fiecare 3 sau 5 ani, când expiră contractele de mandat, posturile de manager al instituțiilor din subordinea CJ Neamț sunt scoase la concurs, iar candidații sunt evaluați și trebuie să prezinte un proiect de management.

„Deocamdată nu am semnat contractul, abia s-a terminat concursul. Aștept să văd ce va decide comisia și dacă contractul de mandat va fi de 3 ani sau de 5 ani”, a declarat Carmen Nastasă.

Din comisia care a evaluat-o pe Carmen Nastasă au făcut parte, pe lângă Ioan Asaftei, vicepreședinte al CJ Neamț, președinte al comisiei de evaluare, și prof. Constantin Andrei, reprezentant al Academiei de Muzică Gheorghe Dima Cluj Napoca și Vasile Sorin Filip, manager al Centrului Cultural Bucovina Suceava. (E.C.)

Articolul precedentAnalize medicale la orice laborator din țară, amânate
Articolul următorSe pregătește Asociația Avertizorilor Nemțeni
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

Comments are closed.