Echipe medicale vor fi prezente în data de 7 mai în comuna Tazlău pentru vaccinarea anti Covid a persoanelor care vor. Acestea trebuie să-și anunțe intenția la primărie, nefiind nevoie de programare. Următoarea comună unde va ajunge echipa mobilă este Săbăoani. Vaccinarea doritorilor se va face luni, 10 mai, după ce în prealabil aceștia s-au înscris la primărie. Serul folosit este Pfizer și vaccinarea este gratuită, potrivit Direcției de Sănătate Publică Neamț.

Reamintim că pentru a-i ajuta pe toți cei care doresc să se vaccineze și nu s-au programat, DSP Neamț a decis ca în perioada 5-9 mai să existe fluxuri dedicate (cu serul Pfizer) în intervalul orar 17-20.

Nemțenii au la dispoziție 3 centre de vaccinare: în Piatra-Neamț – la centrul de la Piața Centrală, la Roman – la căminul internat (corp A) al Colegiului Tehnic „Miron Costin” și la Clubul sportiv din orașul Târgu Neamț. Sunt disponibile 90 de doze pe zi la Piatra-Neamț și la Roman și 30 doze pe zi la Târgu Neamț.

C.I.

Articolul precedentO femeie din Târgu Neamț s-a aruncat de la etajul 3
Articolul următorUpdate: Bulă de Târgu Neamț recidivează: a bătut o fată de 16 ani, în stradă, apoi și-a dat pantalonii jos