Actualizare: Procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Neamț a decis ca inculpatul să rămână sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile. Asta înseamnă că este liber, dar la dispoziția autorităților judiciare. Dacă încalcă regulile impuse, el riscă să fie arestat preventiv.

***Știre inițială***

Poreclit Bulă, în ciuda fizicului său și a numeroaselor scandaluri provocate de-a lungul anilor în orașul Târgu Neamț, George Aanei a fost reținut de polițiști, după o nouă ieșire violentă. Ieri, individul a bătut o fată de 16 ani, în plină stradă, a urlat și în final și-a dat pantalonii jos în fața localnicilor care treceau prin zonă.

Polițiștii de Investigații Criminale de la Poliția Târgu Neamț au intervenit în acest incident și l-au prins pe agresor, tot ieri. „Din investigații a reieșit că, la data de 4 mai a.c., în timp ce acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice pe o stradă din Târgu-Neamț, ar fi exercitat acte de violență asupra unei minore de 16 ani, din Târgu-Neamț. De asemenea, bărbatul ar fi săvârșit acte de exhibiționism, tulburând ordinea și liniștea publică prin producerea de larmă, provocând astfel indignarea persoanelor aflate în apropiere”, a declarat Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț. După ce a fost audiat la sediul poliției, individul a fost reținut și astăzi urmează să fie dus la Parchetul Târgu Neamț pentru luarea unei măsuri preventive.

Bulă este foarte cunoscut de localnici, având un soi de „aură” interlopă în oraș. A fost cercetat de mai multe ori și în prezent are un proces pe rol în care este judecat pentru scandal.

Despre fenomenul „Bulă de Târgu Neamț” puteți citi mai multe pe mesagerulneamt.ro (aici  și aici ).

C.I.

Articolul precedentCaravane mobile pentru vaccinare la Tazlău și Săbăoani
Articolul următorNeamț: Sub 1 caz Covid la mia de locuitori. Rata din fiecare localitate