Astăzi, 13 august, în jurul orei 16:00, la câțiva kilometri de Pipirig către Vânători-Neamț, a avut loc o coliziune în lanț între trei autoturisme. Din primele imagini de la locul impactului, se observă că două dintre acestea au fost aruncate pe câmpul din apropiere.

Carambol cu trei autoturisme între Pipirig și Vânători, ZCH NEWS - sursa ta de informații

“Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, în  vârstă de 60 de ani, din județul Vrancea, conducea un autoturism în afara localității Pipirig, ar fi intrat în coliziune cu două autoturisme ce se deplasau  regulamentar din sens opus, rezultând vătămarea corporală a acestuia.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier”, precizează inspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.Carambol cu trei autoturisme între Pipirig și Vânători, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Potrivit martorilor, șoferul care a provocat accidentul a suferit o criză medicală chiar înaintea producerii coliziunii. Nici unul dintre șoferii implicați nu consumase alcool.

A.C.

Articolul precedentDoi pompieri nemțeni pleacă în cel de-al doilea contingent către Franța
Articolul următorZiua Marinei pe Lacul Izvorul Muntelui din Bicaz
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.