Carambol cu o autospecială MAI la Țibucani, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiIeri, 31 octombrie, în jurul orei 14.30, pe DJ 155N, din Țibucani trei autoturisme au fost implicate într-o coliziune în lanț.

O autospecială a Ministerului Afacerilor de Interne (MAI) condusă de un agent de poliție, în vârstă de 32 de ani, din Țibucani, a intrat în coliziune laterală cu un autoturism condus de un tânăr, de 19 de ani, din aceeași localitate, care se deplasa din sens opus. În urma impactului autospeciala MAI a fost proiectată într-un alt autoturism, care se afla parcat, pe marginea părții carosabile.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, subinspector Ramona Ciofu, autospeciala MAI se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, fără a avea semnalele luminoase și acustice în funcțiune.

În urma impactului, au fost răniți ambii șoferi și  o femeie agent de poliție, de 31 ani, din Urecheni, pasager în autospeciala MAI.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, cercetările urmează să stabilească circumstanțele în care accidentul a avut loc.

Angela Croitoru

Articolul precedentIncendiu spațiu comercial în municipiul Fălticeni
Articolul următor102 cazuri noi cu covid și 7 decese în Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.