vama albitaCaptură importantă de ţigări de contrabandă în Vama Albiţa, sâmbătă, 21 noiembrie, se precizează într-un comunicat de presă al STPF Vaslui.

Echipa comună de control, formată din polițiști de frontieră și inspectori vamali, a descoperit mii de țigarete de proveniență Republica Moldova, ascunse în patul cabinei și în spătarele scaunelor unui autocamion, lipite pe corpul persoanelor prezente la control sau ascunse în bagajele proprii.

“În jurul orei 07:30, la PTF Albița (Vaslui) s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, pe sensul de intrare în țară, cetățeanul român Adrian B., în vârstă de 32 de ani, conducând un autocamion, înmatriculat în România. Tot în PTF Albiţa s-au prezentat pentru efectuarea formalităților de control, pentru a intra în țară, călătorind cu diferite mijloace de transport, șase persoane, cetățeni români și Republica Moldova, cu vârste cuprinse între 15 și 49 de ani. În urma controalelor amănunțite efectuate supra mijloacelor de transport și a persoanelor au fost descopertie, ascunse în patul cabinei și în spătarele scaunelor autocamionului, lipite pe corpul persoanelor și în bagajele personale, în scopul sustragerii de la controlul de frontieră, 13.320 țigarete, cu timbru de acciză Republica Moldova”, a declarat purtătorul de cuvânt al STPF Vaslui, inspector de poliție Irina Mirică.

Ţigaretele, în valoare totală de 2.966 lei, au fost confiscate și persoanele au fost sancționate contravențional cu amenzi în valoare totală de 32.500 lei. (ZCH NEWS)

Articolul precedentPrimarul de Borleşti declarat incompatibil! Alţi patru aleşi locali în colimatorul ANI!
Articolul următorATENŢIE ŞOFERI! Adio extinctoare şi trusă medicală?
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.